Хекимян - пиронът в сърцето на избирателите на ГЕРБ-СДС! Проф. Антоанета

...
Хекимян - пиронът в сърцето на избирателите на ГЕРБ-СДС! Проф. Антоанета
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Хекимян - пиронът в сърцето на избирателите на ГЕРБ-СДС!

Хекимян - пиронът в сърцето на гласоподавателите на ГЕРБ-СДС!

 

Проф. Антоанета Христова


Хекимян е избор на Борисов за водещ на Новини и настоящи излъчвания в БТВ. Целта е била да балансира наличието на представители, които да показват и гледната точка на ГЕРБ-СДС. За страдание, резултатът не беше баланс, през последните години - БТВ се трансформира във флагман на ПП-ДБ. А Хекимян си беше един зависещ чиновник на корпорацията, която стои зад БТВ и чиито политически ползи съставлява.

 

Защо Хекимян е повдигнат?

Директно асоциацията е - тъй като ГЕРБ-СДС би трябвало да загуби изборите в София, тъй като София е контрактувана.

Защо е контрактувана? Защото ГЕРБ-СДС, дружно с ПП-ДБ се трансформират в новата неолиберална партия и се търси авансово контрактуван баланс в името на спасението пред Посолството. Каузата им, за жалост, е изгубена. За това - различен път.

 

Как ще реагират разпадащите се последователи на ГЕРБ-СДС?

Една част - няма да гласоподават, друга част - ще гласоподават с омерзение, трета - ще гласоподават наказателно за най-силния конкурент.

 

С висока степен на възможност позволявам, че резултата на ГЕРБ-СДС ще бъде трети или четвърти в София. Даже да е втори, дружно с гласовете на Лилков, няма да може да се обърне крайния резултат, тъй като настроенията на последователите и евентуалните гласоподаватели са против Хекимян. Той няма облик на справедлив публицист.

Допускам, че с тази кандидатура ГЕРБ-СДС непосредствено излиза от надпреварата. (Все отново дано да забележим резултатите в случай че не са манипулирани)

 

Всички неодобряващи ГЕРБ-СДС, неодобряват и Хекимян. Така че, честито!

 

Тъжна картина на мъжете застанали зад Хекимян. Клатещкият глава Георги Георгиев - жалка картина, останалите - напомпани неестествено. Дончев - нямащ какво да каже, което не го оправдава.
Грозен и печален спектакъл!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР